"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meral Akşener'den evinin önünde açıklama

28 Temmuz 2018, Cumartesi 19:25
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Pazartesi günü saat 15.00'te başkanlık divanını yapmak üzere genel merkezimizde olacağım." dedi.

İYİ Parti genel başkan yardımcıları Ümit Özdağ ve Koray Aydın'ın da aralarında olduğu parti yetkilileri ve çeşitli illerden gelen partililer, daha önce partisinin olağanüstü kurultayında aday olmayacağını söyleyen Akşener'in Beylerbeyi'ndeki evinin önünde toplandı. 

Meral Akşener'in Üsküdar Beylerbeyi'nde bulunan evinin önünde kalabalık artarken, sabah saatlerinde İç Anadolu, Akdeniz, Ege ve Karadeniz'den yola çıkanların oluşturdukları konvoyların, yaklaşık 1,5 saat içinde İstanbul'a girecekleri öğrenildi. Sabah saatlerinden itibaren Akşener'in evinin önüne gelen partililer, saatlerce bekleyişlerini sürdürdü. Evin bulunduğu sokağa kurulan iki büyük dev ekrandan konvoyun canlı görüntüleri yansıtıldı.

EVİNİN KAPISINA TÜLBENT ASTILAR

Ellerinde İYİ Parti ve Türk bayrakların olanlar, zaman zaman Meral Akşener lehine slogan attı. Partililer, Akşener'in evinin kapısına tülbentler asarken, sokağa ise 'Sonuna kadar Akşener' yazılı pankartlar  asılması dikkat çekti.

Akşener ile evinde bir süre görüşen Koray Aydın, görüşmenin ardından dışarıda bekleyen partililere hitaben yaptığı konuşmada, "Sayın Meral Akşener, Allah kısmet ederse, genel merkezde pazartesi günü saat 15.00'te görevinin başında olacak. Biz partililer olarak buradan haykırıyoruz; Sayın Genel Başkanımızı da konuşmak üzere dışarıya davet ediyoruz. Meral Akşener'i bekliyoruz." dedi. 

MERAL AKŞENER'DEN EVİNİN ÖNÜNDE AÇIKLAMA

 

Partililerin sevgi gösterisi ve çağrıları üzerine Akşener de kısa süre sonra dışarı çıktı. 

Meral Akşener, yaptığı konuşmada, partililere evlerine dönmeleri çağrısında bulunarak, "Herkes şehrine dönsün. Komşularımızı yeteri kadar yorduk. Pazartesi günü saat 15.00'te başkanlık divanını yapmak üzere genel merkezimizde olacağım. Hepinize teşekkür ediyorum. Allah'a emanet olun." diye konuştu. 

Partililer, konuşmasının ardından Akşener'in evinin önünden ayrıldı.

Akşener’e ‘afişli’ çağrı

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal: Akşener bırakmamalı

AA

Etiketler: meral akşener
Okunma Sayısı: 2525
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı