"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meral Akşener'den kurultay açıklaması

22 Temmuz 2018, Pazar 18:30
KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın sosyal medya hesabından (Twitter) Meral Akşener'in İYİ Parti Genel Başkanlığı'ndan istifa ettiğini öne sürmesi gündem oluşturdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kurultayda aday olmayacağım, aday olacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter üzerinden "Parti tüzüğümüzün şahsıma tanıdığı yetki çerçevesinde seçimli kurultay kararı almış bulunuyorum. Kurultayda aday olmayacağım, aday olacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiği çalıştayın son gününde, yaşanan gerginliğin ardından olağanüstü kongre kararı alınmış ve bir ay içinde kongre yapılacağı, Genel Başkan Meral Akşener'in de yeniden aday olacağı kaydedilmişti.

Gündeme bomba gibi düşen bu haberin ardından kısa bir süre sonra Akşener Twitter üzerinden olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıkladı. 

***

SON DAKİKA: İYİ Parti olağanüstü kongreye gidecek. (DHA)

***

Twitter'da gündem oldu

Akşener'in istifa ettiği iddiası gündeme bomba gibi düşerken Twitter Türkiye gündeminde de zirveye yerleşti.

Akşener'in Afyon çalıştayında "Bir daha geri dönmemek üzere istifa ediyorum" dediği iddia edildi. Ancak farklı kaynaklardan Akşener'in ikna edilmeye çalışıldığı da belirtildi.

FATİH ERYILMAZ İSTİFA ETTİĞİNİ DUYURDU

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Fatih Eryılmaz, İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu.

Meral Akşener'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu sabah çalıştayda olduğu görülüyor. Akşener mesajında, "Partimizin Çalıştayında dün Türk Milleti'nin nadide değerlerinden, çok kıymetli hocamız Sayın İskender Öksüz'ün konferasındaydık. Çok feyz aldığım Hocamıza, bizleri aydınlattığı için teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullanmıştı.

***

Meral Akşener'den henüz bir açıklama yapılmazken Akşener'in sosyal medya hesabında son olarak İyi Parti çalıştayına ilişkin bir paylaşım yapıldığı görüldü.

 

 

Okunma Sayısı: 3652
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı