"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meral Akşener'e 'anlamlı' hediye

16 Mayıs 2015, Cumartesi 11:33
A Haber kanalında hakkında ‘kaset’i olduğu iftirası atılan MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener’e destek için evine yürüyen MHP’li bir grup, “İslam hukukunda iftiranın karşılığı ilgiliye 80 adet değnek atmaktır” diyen Akşener’e ‘kırbaç’ hediye etti.

Akşener, “Başkan bana 80 değneğin birincisini bir örnek olarak getirmiş, teşekkür ederim” dedi.

‘Anamız bacımız Meral ablamız’

MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı Küplüce Mahalle Teşkilatı önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik grup, Akşener’in Beylerbeyi’ndeki evine doğru  yürüyüşe geçti. Grup, bu sırada, ‘Bazı kadınların pembe olsa da kimliği, adamım diye gezen bazı erkek müsvettelerinden daha mavidir yüreği – Meral Akşener onurumuzdur’ yazılı pankart açtı.

‘Meral Akşener sen bizim her şeyimizsin’, ‘Komşuların seninle gurur duyuyor’, ‘Anamız bacımız Meral ablamız’ ve ‘Latif şaşırma / Sabrımızı taşırma’ sloganları atan grubu evinden çıkıp karşılayan Akşener, bir teşekkür konuşması yaptı.

Müptezel, iğrenç, alçak, haysiyetsiz, şerefsiz…

“Bir kadın hakkında iğrenç cümle sarf etmeye kalkan böyle müptezel, iğrenç, alçak, haysiyetsiz, şerefsiz, hamdolsun, şart olsun ki beş kere düşünecek” diyen Akşener, başörtüsü yasağına karşı çıktığı için yargılanan tek vekil olduğunu hatırlattı.

Kendisine iftira atanların ise başörtüsü yasağından nemalandığını savunan Akşener, “Hem bir tarafından ceplerini doldurdular, hem bir taraftan da inanç üzerinden yola çıkan o çocukların, o kızların liberal düzen üzerinden o mücadeleyi ve uğradıkları o haksızlıkları hürriyetçilik ve insan hakları üzerinden o dil değişti” diye konuştu.

80 değneğin birincisini örnek olarak getirmiş

Hakkındaki iddia üzerine yargıya başvuran Akşener, “Her bir şekilde büyük bir ciddiyetle bu davayı takip edeceğim. Bu iftiralara karşı hukuk işleyecek. İşlemediği takdirde zaman zaman ülkemizde hukuk yerine guguk oluyor deniliyor. Ben buna inanmak istemiyorum” dedi.

‘Müslüman bir Türk kadını’ olarak cari hukuk işlemediği takdirde şeri hukuğun devreye gireceğine ilişkin daha önceki sözlerine dikkat çeken Akşener, kendisine hediye edilen ‘kırbaç’a atıfla şunları söyledi: “Onun şartlarını da biliyorsunuz, ayet açık. 80 değnektir. Başkan bana 80 değneğin birincisini örnek olarak getirmiş, teşekkür ederim. Elbette ki cari hukuk öncelikli, bunu takip edeceğiz.”

Etiketler: meral akşener, iftira, mhp
Okunma Sayısı: 1641
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı