"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Meydanlara kimin parasıyla çıkıyor’ diyorlar, devletin parasıyla çıkıyorum

03 Mayıs 2015, Pazar 10:03
Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçildikten sonra ilk kez gittiği Diyarbakır’da İstasyon Meydanı’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kendisini miting yaparak ‘isim vermeden‘ 400 vekil istemesini eleştiren muhalefete yanıt verdi: “Meydanlara devletin parasıyla çıkıyorum, bu benim hakkım.”

Yine her partiye eşit mesafede olduğunu vurgulayarak genel seçimlerde ‘bir parti‘ için 400 vekil isteyen Erdoğan, “Kalbimde bir parti var, o ayrı” demeyi de ihmal etmedi.

Meydanlarda halka seslenmesinin en doğal hakkı olduğunu da ekleyen Erdoğan, isim vermeden HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a yüklenerek, “Beyfendi rahatsız oluyor. ‘Meydanlara kimin parasıyla çıkıyor?’ diyor. Devletin parasıyla çıkıyorum. Yüzde 52’yle geldim ben. Bu benim hakkım. Senin aldığın oy belli” dedi.

Bu yuhlar güzel

İsim vermeden HDP’ye yönelik eleştirilerini sürdüren ‘tarafsız Cumhurbaşkanı‘, “Bu kadar okulu siz mi yaptınız? Tabletleri siz mi dağıttınız? Sağlık binalarını siz mi yaptınız? Biz yaptık biz. Kürtlerin temsilcisiyiz diyenler mi yaptı bunları? Bunların öyle bir dertleri yok” ifadelerini kullandı.

Bu sırada meydandaki topluluğun HDP’yi yuhlaması üzerine Erdoğan, “Bu yuhlar güzel de, bu yuhların demokraside atılması gereken yer bellidir” diyerek sandığı işaret etti.

Kandil’den emir gelmiş havaalanında karşılamadılar

Öte yandan Erdoğan, kendisini havaalanında karşılamayan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gülten Kışanak’ı hedef almayı da unutmayarak, “Hanımefendi Kandil’den talimat geldi diye beni havaalanında karşılamıyor. Ben de belediye binasına ziyarete gitmedim” dedi.

Okunma Sayısı: 2061
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • SEZER

    4.5.2015 16:36:23

    bizim cumhurbaşkanımız 400 vekili öyle herkesin zandettiği gibi AKP ye istemiyor oyları aslında HDP ye istiyor siz yanlış anlıyorsunuz bu niye açıkça söylemiyor TARAFSIZLIGINA zarar gelmesin diye bu tarafsızlık konusunda yemin ettiği için çok hassas davranıyor

  • Hüseyin İLHAN

    3.5.2015 21:36:43

    Bu güne kadar ALLAH bir dediğinden başka hiç bir sözü doğru olmayan,milleti aldata aldata pembe tablolar çizip,mevcut anayasaya göre alenen suç işleyen bir reis .YAZIK bu ülke ve insanı sizden gördüğü tahribi düşmandan zor görürdü.ALLAH SİZLERE İZ'AN,İNSAF,VİCDAN vermedi verdi ,ise kaullanmayı bilmiyorsanız yazık.

  • ali

    3.5.2015 14:40:28

    hangi tabletten bahsediyo,hangi fatih projesinden bahsediliyor anlayamadım.Adından bahsedilen proje çıktığında..Şu anda üniversite 3.te okuyan çocuğum ilkokul 5. sınıfta. lise 3 te olan çocuğum ilkokul 1. sınıfta idi.üçüncü çocuğum şu anda ilkokul 2. sınıfta .malesef bu adı geçen projeden 11 sene içinde 2 çocuğumda tablet filan almadı.3.ye de vereceklerini şu an hiç aklım kesmiyor.Öyle denildiği gibi değildir malesef...duyrulur....

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı