"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP aday listesini açıkladı

18 Mayıs 2018, Cuma 17:05
MHP, 24 Haziran’da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.

Buna göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli aday listesinde memleketi Osmaniye’den 1’inci sırada yer aldı.  Listede, Ankara 1’inci Bölge 1’inci sırada Mevlüt Karakaya, 2’nci sırada Zühal Topçu ve 3’üncü sırada Eyüp Yıldız aday gösterildi. Ankara 2’nci Bölge 1’inci sıradaki Sadir Durmaz’ı Nevin Taşlıçay ve Abdullah Ağar takip etti. Ankara 3’üncü Bölge 1’inci sırada yer alan Yaşar Yıldırım’ı ise Erkan Haberal ve Fatih Çetinkaya izledi. İstanbul’da listenin ilk 3 sıralarında; 1’inci Bölge’de Edip Semih Yalçın, İzzet Ulvi Yönter ve Mehmet Bülent Karataş, 2’nci Bölge’de Celal Adan, Cemal Çetin ve Nur Tuğba Aktay, 3’üncü Bölge’de ise Feti Yıldız, İsmail Faruk Aksu ve Arzu Erdem bulunuyor. MHP’de 35 milletvekilinden 22’si yeniden aday oldu.

AA

Etiketler: mhp
Okunma Sayısı: 736
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı