"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP, BBP’yi ittifakta istemiyor

26 Şubat 2018, Pazartesi
MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, AKP ve MHP arasında kurulan ‘Cumhur İttifakı’na BBP’nin dahil edilmesini doğru bulmadıklarını belirtti.

Kurulan ittifak komisyonunda MHP’li heyetin başkanı olan Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “Cumhur ittifakı, iki parti arasında olmalı. Yüzde 10 barajı düşmeli, ittifakın barajı görece daha yüksek olmalı. İlk turda rahatlıkla yüzde 60’ı bulacağız” dedi. HaberTürk’ten Kübra Par’ın sorularını cevaplayan, Kalaycı, İttifakın iki parti arasında kalmasının daha uygun olacağını belirterek, “Kanun, her partiye aynı imkânları sunuyor. Ama Büyük Birlik Partisi’nin bu ittifaka ayrı kurumsal kimliğiyle katılmasının MHP olarak çok uygun olmayacağını düşünüyoruz. BBP zaten bizden ayrılarak kurulmuş bir parti. 5-6 partili bir ittifak doğru olmaz. İki parti özelinde kalması bizce daha doğru olur.” diye konuştu.

Etiketler: mhp, bbp
Okunma Sayısı: 1561
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı