"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP 'çözüm süreci' için suç duyurusunda bulunacak

10 Eylül 2015, Perşembe 13:42
MHP, son dönemlerde artan terör saldırıları sebebiyle, 'çözüm sürecini başlatanlar' hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Hızla tırmanan terör olayları Milliyetçi Hareket Partisi’ni ayağa kaldırdı. MHP, çözüm sürecini başlatanlar hakkında ikinci kez Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunacak. Hürriyet'ten Zeynep Gürcanlı'nın haberine göre; Suç duyurusunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üç gün önce bir televizyon programındaki ifadeleri de “delil” olarak sunulacak.

Suç duyurusunu yaptıktan sonra, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ayrıntıları açıklayacak.

MHP’NİN BİR ÖNCEKİ BAŞVURUSUNA “TAKİPSİZLİK” VERİLMİŞTİ

MHP, 2013 yılında da yine çözüm süreci konusunda savcılığa suç duyurusunda bulunmuş, ancak bu suç duyurusu takipsizlikle sonuçlanmıştı.

Yeni suç duyurusunda, son dönemde başta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleri olmak üzere, çözüm sürecini PKK’nın silah yığınağı yapmak için kullandığına ilişkin açıklamalar ve haberlerin kullanılacağı öğrenildi.

ERDOĞAN KATILDIĞI PROGRAMDA NELER SÖYLEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üç gün önce bir TV söyleşiminde yaptığı açıklamada şöyle demişti;

“Çözüm Süreci bunlar tarafından bir ihanetle değerlendirildi. Çözüm Süreci’ni bunlar adeta Güneydoğu’da, kısmen Doğu’da kendileri için silah stoklama süreci olarak değerlendirdiler. Çok ciddi bir silah stoklaması yaptılar.”

Okunma Sayısı: 1907
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı