"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP'de bir ayıklanma mevsimi başlayacaktır

06 Temmuz 2016, Çarşamba 15:10
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlenen bayramlaşma töreninde yine muhalifleri hedef aldı. "Alternatif bayram kutlaması" iddialarına tepki gösteren Bahçeli, "MHP’nin alternatifi olmaz, bayramlaşma bugün buradadır" dedi.

Bahçeli, kongre süreciyle ilgili ise "MHP’de artık bir ayıklanma mevsimi başlayacaktır" açıklamasını yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflerin yapacağı bayramlaşma töreniyle ilgili, "Bayramlaşma bugün buradadır, bunun dışındaki bayramlaşma, bana gelen bilgiler doğrultusunda Fetullah Gülen örgütlenmesinin tavsiyesi ve onların bir siyasi, sosyal zemine tekrar kavuşturulması için bir oyundur. Bu oyun bozulacaktır. O sebepten dolayı böyle bir bayramlaşmaya tevessül eden, bu oyunda hala figür olarak görev alanlara tüzüğümüzün gereği yapılacak ve artık Milliyetçi Hareket Partisi'nde bir ayıklanma mevsimi başlayacaktır." dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli MHP Genel Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuştu. 

AA

Okunma Sayısı: 3095
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı