"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP'de muhaliflere yazılı cevap verilecek

27 Ocak 2016, Çarşamba 12:57
​MHP'de olağanüstü kongre talebiyle imzaları teslim eden muhaliflere yazılı açıklamayla cevap verilecek.

Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan, olağanüstü kongre için topladıkları 543 imzayı, avukatlar aracılığıyla genel merkez yazı işleri müdürlüğüne 15 Ocak'ta teslim etmiş, imzaları teslim almayacağı iddia edilen genel merkez, muhalif delegelerin isimlerini öğrenebilmek için imzaları kabul etmiş ve inceleme başlatmıştı.

MHP Genel Merkezi'nde, imza veren delegelerin isimleri ve imzaları üzerindeki inceleme tamamlandı. Bazı isimlerin parti üyesi olmadığı, dolasıyla imza veremeyeceği belirlendi ancak bu kişiler açıklanmadı. Muhaliflerin mahkemeye başvurması halinde söz konusu isimlerin mahkemeye sunulması kararlaştırıldı.

Kocaeli'de geçirdiği operasyonun ardından Ankara'ya dönen Genel Başkan Devlet Bahçeli, kurmayları ile bir araya geldi ve son durum hakkında brifing aldı. MHP üst yönetimi, muhaliflere yazılı bir cevap vermeyi kararlaştırdı ancak cevabın ne zaman verileceği açıklanmadı.

AA

Etiketler: mhp, cevap, muhalif
Okunma Sayısı: 1110
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı