"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP’den Başbakana teşekkür

29 Kasım 2017, Çarşamba 18:30
MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Başbakan Binali Yıldırım’ın “Güçlü iktidar için MHP ile iş birliği yapabiliriz” açıklamasına ilişkin “Sayın Başbakan zaten her şeyi söylemiş. Bu sözlerin tevile ihtiyacı yok, çok net. Kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yönter, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, İstanbul’un Üsküdar ilçesine bağlı Yavuztürk Mahallesi’nin imar ve tapu sorunlarını anlattı, sorunların çözüme kavuşması için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da MHP ile çalışmalara devam edecekleri yönünde açıklamada bulunduğunu anlatan Yönter, “Genel Başkanımız, 7 Ağustos Yenikapı ruhu ve 16 Nisan halk oylaması şuuruyla cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini tam manasıyla tesis etmek amacıyla gerekli olan mücadelenin, Adalet ve Kalkınma Partisi ile sürdürüleceğini milletimizle paylaşmıştı. Bunun arkasından Sayın Başbakan böyle bir şey söyledi. Her şey, bu sözde çok açık. Sözün izahına ya da tevile gerek yok.” diye konuştu.

AA

Etiketler: mhp, bahçeli
Okunma Sayısı: 991
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı