"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP’den ‘rabia’ işareti tepkisi

03 Şubat 2018, Cumartesi 17:24
AKP ile MHP ittifakıyla gündeme gelen, bir elle ‘bozkurt’, bir elle ‘rabia’ işareti yapılması alışkanlığının yayılmaya başlaması, MHP Genel Merkezi’nde tepki çekti.

Habertürk’ün haberine göre; iki işaretin birlikte kullanımını ‘art niyetli’ olarak nitelendiren MHP kaynakları, yollarda bazı vatandaşların bu tür işaretler yapmasını kabul edebileceklerini ancak parti toplantılarında bozkurt selâmı dışında işaretlerin kabul edilemeyeceğini belirtti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teşkilatlara gönderdiği genelgede genel merkezin belirlediği işaretlerin dışında işaret kullanılmaması uyarısında bulunması da bu hassasiyetin bir göstergesi olarak yorumlandı. Bahçeli, son genelgesinde teşkilata şu uyarıyı yaptı: “Partimizin düzenlediği toplantı ve kararlaştırılmış kampanyalarının haricinde münferiden hareket ve tepki gösterilmeyecek, genel merkezin belirlediği işaret, slogan, marş, sembol ve kavramlar dışında materyal kullanılmayacak, tanıtım disiplinine mutlak riayet edilecektir.” Bu uyarı, kulislerde, Rabialı bozkurt selâmlarına karşı uyarı olarak algılandı. 

Etiketler: mhp, devlet bahçeli
Okunma Sayısı: 3368
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı