"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP’den seçime yönelik önemli çağrı

29 Eylül 2015, Salı 10:37
MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 1 Kasım 2015'teki genel seçimle ilgili olarak bütün siyasi partilere çağrı yaptı.

Karataş, davetinde, “Gelin, İzmir’in yaşama alışkanlıklarına aykırı faaliyetlerden kaçınalım. Görüntü ve gürültü kirliliğine sebep olacak, çevreye rahatsızlık verecek propaganda girişimlerinden uzak duralım.” dedi.

Seçimlerin çok büyük maliyetlerle yürütüldüğünü kaydeden İl Başkanı Karataş,

“İzmir’in kendine mahsus, üst derecede çağdaş bir kimliği ve yaşama alışkanlıkları var. Meselelere karşı demokratik bir yaklaşım tarzı var. Seçimlerde, bu farklı ve güzel anlayışı örselememek gerekir. İzmir’in yaşama alışkanlıklarına aykırı davranarak, insanlarımıza huzursuzluk vermemeliyiz. Bu anlayış, biz İzmirli siyasetçilerin şiarı olmalı.” diye konuştu.

Karataş, siyasi çalışmalarda önceliklerinin insana saygı olduğunu söylerken seçim faaliyetlerinde de okulların açık olması sebebiyle ses düzenekli araçlardan, en çok öğrenci ve öğretmenlerin rahatsız olabileceğini vurguladı.

Necat Karataş, “Ses düzenli araçların, bu konuda büyük rahatsızlık verdiği ortada. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin dikkatinin dağılmasına izin vermeyeceğiz. Aynı zamanda seçim arabaları ve adayların konvoylarının, trafiği sıkıntıya sokacak davranışlardan da mümkün olduğunca uzak durması gerekiyor. Biz MHP İzmir İl Teşkilatı olarak bu konuda azami gayret sarfedeceğiz, gürültü kirliliğine izin vermeyeceğiz.” dedi.

Tek sıkıntının da gürültü olmadığını, aynı zamanda görüntü kirliliği yaşandığını dile getiren MHP İl Başkanı Karataş,

“Bu da büyük rahatsızlık sebebi. Bu konuda da İl Seçim Kurulu'nun ve yetkili mercilerin izin verdiği alanların dışında bayraklama ve afişleme yapmayacağız. Aşırılıklardan uzak duracağız. Bu aynı zamanda millî servete sahip çıkmaktır. Bu konuda da kararlıyız. Demokrasi beşiği İzmir’in, bu konularda bize destek vereceğine inanıyorum. Diğer iki siyasi partiyi de bu çağrımıza davet ediyorum. Gelin, çevreye zarar vermekten kaçınalım, gürültü ve görüntü kirliliğinden uzak duralım, İzmir’in yaşama alışkanlıklarına aykırı davranmayalım. Biz MHP olarak bu konularda hassasız. Bu hassasiyet ve çağdaş davetimize AKP ve CHP’nin de icabet etmesini ve aynı hassasiyeti göstermesini bekliyoruz. Diğer iki partinin de davetimize iştirak edeceğine inanıyorum ve davetimi tekrarlıyorum.” dedi.

Okunma Sayısı: 1485
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı