"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP Isparta merkez ilçe yönetimi feshedildi

11 Mart 2017, Cumartesi 14:47
MHP Isparta merkez ilçe yönetim kurulu genel merkez tarafından feshedildi.

MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz ve yönetimi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin imzalı yazıyla feshedildi. İlçe başkanlığına ulaşan yazıda, "Parti tüzüğümüzün 52 ve 54'üncü maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34'üncü maddesine göre Isparta ili merkez ilçe yönetimi kurulunun feshine karar verilmiştir" denildi.

MHP merkez ilçe başkanlığına yeni atama yapılmadığı belirtildi.

DHA

Etiketler: mhp, ısparta
Okunma Sayısı: 1090
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı