"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP'li Halaçoğlu: Dikkat edin, CHP dinsiz demiyorum

09 Temmuz 2015, Perşembe 10:45
MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, CHP ile ilgili yaptığı 'dinsiz parti' açıklamasına gelen tepkilere cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Van ilinde yaptığı konuşmanın görüntülerini yayınlayan Halaçoğlu, “Dikkat edin, CHP dinsiz demiyorum, AKP’nin tabiriyle dinsiz bir partinin, inançsız bir partinin adamını seçtiniz diye bize yüklenecekler diyorum.” ifadelerini kullandı.

MHP’li Yusuf Halaçoğlu, yaptığı açıklamalarla ilgili kendisine yöneltilen eleştirilere sosyal paylaşım sitesi olan Facebook’taki kişisel hesabından açıklama yaptı.

Açıklamasında asıl kendisine tepki göstermesi gerekenlerin AKP’lilerin olması gerektiğini anlatan Halaçoğlu, kişisel hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 mayıs 2015 tarihinde Van’da yaptığı konuşma görüntüsünü yayınladı. Halaçoğlu, bu görüntülerin üzerinden yaptığı açıklamasında, şunları kaydetti:

“Konuşma videomu yayınladığım halde, hâlâ sanki 'CHP dinsiz' diyen benmişim gibi yorum yapanlar, kendi anlama ve algılamalarını yeniden gözden geçirsin. Burada bana asıl tepki göstermesi gerekenler AKP’lilerdir. Ama ne gariptir ki CHP’liler gösteriyor. Gerçekte AKP’ye göstermeleri gerekirdi. Herhalde anlayış ve algı meselesi. Dikkat edin CHP dinsiz demiyorum, AKP’nin tabiriyle dinsiz bir partinin inançsız bir partinin adamını seçtiniz diye bize yüklenecekler diyorum. Bu sözüm AKP’den çekindiğimiz için değil, her şartta nasıl olsa eleştirileceğimizi belirtmeye yöneliktir. Görülüyor ki aslında ne kadar iyi anlatırsam anlatayım, ancak herkesin anlayışı kadar anlatabiliyorum. Aşağıdaki video belki biraz da olsa birilerinin anlamasına katkıda bulunacaktır.”

SÖZLERİ ÇARPITANLARI ALLAH’A HAVALE EDİYORUM

“Bazıları ne derse desin oyunları bozuldu.” diyerek açıklamasını sürdüren Halaçoğlu, şu sözlere yer verdi: “Ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar, özrü gerektirecek hiçbir sözüm olmadı. Kimse karşısında eğilmem. Sadece Allah huzurunda rükuda ve secdede eğilirim. Sözlerimi çarpıtanları Allah'a havale ediyorum. En küçük moral bozukluğum da yok. Biz böyle tezgahları dönme Ermeniler açıklaması yaptığımızda fazlasıyla görmüş insanız. Allah'a şükür alnımız açıktır.”

CUMHURBAŞKANI'NIN KONUŞMA GÖRÜNTÜSÜNÜ YAYINLADI

Yusuf Halaçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Van’da yaptığı konuşmada CHP ile ilgili yaptığı konuşmaya dikkat çekti. Erdoğan, konuşmasının sonunda, “Seçimde proje diye bula bula Diyanet'i kapatmayı bulmuşlar. Diyanet'le ne alıp veremediğin var. İstiyorlar ki Diyanet kapansın, camiler, cemaat sahipsiz kalsın. Dertleri o. Bunu bir zamanlar CHP yaptı. CHP camileri kapattı mı, sattı mı, buraları ahırlara çevirdi mi?”

Okunma Sayısı: 1656
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı