"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP’li Kalaycı: Şehit cenazesine tüm vatandaşlar katılabilir

30 Haziran 2018, Cumartesi 15:50
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, CHP’lilerin şehit cenazelerine katılmaması yönündeki “talimatıyla” ilgili olarak “Bu neticede şehidimiz, tüm vatandaşlar katılabilir” dedi.

Kalaycı Meclis’teki kayıt işlemleri sırasında, Cumhurbaşkanı’nın yemin ederek göreve başlamasıyla anayasa değişikliklerinin yürürlüğe gireceğini belirterek, MHP olarak bu konuda gerekli hazırlıklarının bulunduğunu, gerekli düzenlemelerin hızla gerçekleşmesi için ellerini taşın altına koyduklarını söyledi. Kalaycı, kabinede MHP’li bakan olup olmayacağı sorusuna, “Sayın Bahçeli’nin baştan beri açıklamaları var, MHP olarak yetkili arkadaşların açıklamaları var; MHP asla pazarlık yapmaz, talepte de bulunmuyor. Bu konuda bizim talebimiz, pazarlığımız yok, asla da olmaz” karşılığını verdi.

Okunma Sayısı: 1423
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet ilhan

    30.6.2018 20:36:15

    Eski içişleri bakanı boyundan büyük laf etmiş. Kurumları ötekileştirici söz söylemiştir. Devlet düzeltici, birleştirici olur. Bakan devlet görevlisi olarak ayrıştırıcı, gereksiz. gerginlik meydana getiren durum oluşturmuştur. Böyle bir adam bakanlıkta bir gün bile durmamalıdır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı