"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP’li Kaya’dan Erdoğan’a oy vermeyin çağrısı

14 Mayıs 2018, Pazartesi 17:00
MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, partililere Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’a oy vermeme çağrısı yaptı.

Kaya, partisine de birtakım eleştiriler yöneltti. “Türk milliyetçilerine, Türk milliyetçiliğinin iflah olmaz hasımlarına boyun eğmek yakışmaz! Türk milliyetçiliğinin, Türk varlığının güvencesi olduğuna inananlar, onu ayaklar altına almaya yeltenenlere Türklüğün bekasını emanet edemez” diyen Kaya, sözlerine “Millet aklı o milletin adını söylemekten imtina eden kişiyi işaret edemez. Kendi egemenliğini tek adama devreden iradeye millî irade denemez” diye devam etti.

T’24’ün haberine göre Kaya, “Vekilinden asil Türk milletine arz-ı hal” başlıklı açıklamasında şunları kaydetti: “Referandum sürecinde, ülkücü tavır çatısı altında, geçmişte Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapmış arkadaşlarımla birlikte, Tayyip Erdoğan’ın şahsında temsil edilen ‘Tek Adamlık’ ve ‘Parti Devleti’ heveslerinin seçmenden onay almaması için mücadele ettik. Türk milliyetçiliğinin ve demokrasinin hangi değerleri varsa, onların bir tabuta yerleştirilmesine karşı mücadele edenlerin, o tabuta son çivinin çakılmasına karşı kayıtsız kalmaları da düşünülemez.”

Okunma Sayısı: 1605
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı