"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP'li muhalifler ikinci kez toplandı

11 Temmuz 2016, Pazartesi 16:36
MHP'de muhalif isimler Sinan Oğan, Meral Akşener, Koray Aydın ve Ümit Özdağ, Ankara'da toplandı.

Dört genel başkan adayı, delegelerden olağanüstü kurultay için yeniden imza toplamak başta olmak üzere yol haritalarını belirlemek için saat 14.00'te bir araya geldi.

Bir otelde düzenlenen toplantıya ilk olarak Sinan Oğan geldi. Oğan, gazetecilerin sorusu üzerine, tek bir yol haritası değil, üzerinde konuşulacak pek çok konu bulunduğunu belirtti. Sinan Oğan, bir gazetecinin, "Meral Hanım'ın bayramlaşmasında siz yoktunuz" şeklindeki hatırlatmasını, "Arkadaşlar gündemle ilgili konuşalım, 'geçmişte şu oldu bu oldu' bunlar bugün gündemimizde yok" diye yanıtladı.

Ümit Özdağ ise MHP Genel Merkezi'nde Başkanlık Divanı toplantısında ihraçlarının söz konusu olabileceği yönündeki iddia üzerine, "Bakalım, olmayan şeyle ilgili konuşulmaz" dedi.

Soruları yanıtsız bırakan Meral Akşener ve Koray Aydın da gazetecilerin geçmiş bayramını kutladı. MHP'li 4 aday daha önce 2 Temmuz günü aynı otelde bir araya gelmiş ve birlikte hareket etme kararı almışlardı.

Okunma Sayısı: 1449
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı