"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP'li muhaliflerden sürpriz toplantı

12 Nisan 2016, Salı 14:42
MHP'li muhalifler Sinan Oğan, Meral Akşener ve Koray Aydın bir araya geldi. Toplantıda kurultay süreciyle ilgili değerlendirme yapıldı.

Eski MHP Milletvekili Oğan, "Bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği konusunda mutabakat sağladık. Süreci ortak şekilde götürüyoruz" dedi.

MHP Genel Başkanlığı için aday olacağını açıklayan Oğan, Akşener ve Aydın, bugün Ankara'da bir araya gelerek bundan sonraki sürece ilişkin değerlendirme yaptı. 

Oğan, bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği konusunda mutabakat sağladıklarını belirtti. Çağrı Heyeti'nin yetkisini nasıl kullanacağı konusunu da değerlendirdiklerini söyleyen Oğan, süreci ortak şekilde götürdüklerini belirtti. Kurultay tarihi üzerinde de mutabakat sağladıklarını ifade eden Oğan, mayısın ilk haftasında kurultayın toplanmasını hedeflediklerini bildirdi.

AA

Okunma Sayısı: 2502
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı