"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Millet İttifakı'nı konuştular: 'Ülkenin birliği ve beraberliğine odaklanmalıyız'

08 Mayıs 2018, Salı 13:18
İyi Parti İstanbul - Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal'ın daveti üzerine, CHP Şişli İlçe Başkanı Veli Çelik, Demokrat Parti Şişli İlçe Başkanı Hüseyin Öztürk ve Saadet Partisi Şişli İlçe Başkanı Adem Akbulut biraraya geldi.

İyi Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal'ın daveti üzerine, Demokrat Parti, CHP ve Saadet Partisi İlçe Başkanları biraraya geldi.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan ev sahibi İyi Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, “İlçe başkanlarımızla beraber toplandık ve İlk toplantımızda bu masada biraaraya gelmemizin tek sebebi Şişli için ne yapabiliriz?Onun için burdayız.Şişli ilçesinin sorunları ve kentsel dönüşüm ile ilgili birtakım çözümler ve halkımızın bildirdiği sorunlar ile aklımıza takılan soruları gidermeye çalıştık. İlçe başkanları ile birlikte seçim sürecinde sık sık biraraya geleceğiz.Malum erken seçim kararı alındı,önümüzde bir baskın seçim dönemi var,seçimlerde karşı karşıya olacağız,kendilerine başarılar diliyorum.Tüm halkımız sandığa gitsin oy kullansın. Demokrasiye sahip çıksın .Biz İYİ Parti olarak seçime hazırız. Biz artık AKP’nin yorulduğu halkın da yorulduğunu düşünüyoruz.İYİ Parti olarak bütün koltuklara ve makamlara talibiz. Bu millete tek bayrak, tek millet, tek vatan,tek devlet içinde ülkenin birliği beraberliğine odaklanmalıyız. Kazananı tebrik ederiz. Vatandaş da kendi arasında konuşmalı. Seçimin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

***

Tıklayınız:

24 Haziran “besmele taşı” olacak: 'Yan yana yürüyeceğiz'

DP’den Akşener için imza kampanyası

Meral Akşener'den ''Demokrat Parti'' açıklaması

DP, 24 Haziran'da Akşener'i destekleyecek

Meral Akşener: DP ile yürümek istiyoruz

Muhalefetin ittifak açıklaması hafta sonuna kaldı

***

Okunma Sayısı: 2305
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı