"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Milleti korkutmaya çalışıyorlar

13 Mart 2019, Çarşamba 17:45
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye kurulduğu tarihten bu yana hiçbir terör örgütünü kendi bekası olarak tanımlamamıştır. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Kalkıyorsun milleti korkutmaya çalışıyorsun. Beka sorunu başka bir şeydir bunların aklı ermez. Bir ülkeyi üretimden çıkarırsanız beka sorunu çıkar” dedi.

Kılıçdaroğlu, Star TV’de Nazlı Çelik’in sorularını cevapladı. HDP ile iş birliği yapıldığı ve bazı yerlerdeki belediye meclis üyeliklerinde iş birliğine gidildiği yönünde eleştirilerin yapıldığı hatırlatılan Kılıçdaroğlu, “Devletin bütün imkanları ellerinde değil mi? MİT, emniyet bana mı bağlı, çıkarsınlar varsa. İftira ile yalan dolanla nereye gidecekler?” dedi. Vatandaşın, bunalmış vaziyette olduğunu, işsizliğin arttığını anlatan Kılıçdaroğlu, “O kalkmış CHP, HDP ile iş birliği yapmış, Yok bilmem Millet İttifakı’na ‘Zillet ittifakı’... bütün dünyası kin üzerine, öfke üzerine kurulu. Bulunduğun koltuğun ağırlığını bil kardeşim. O koltuk sıradan bir koltuk değildir.  Sen bir sefer Cumhurbaşkanı değilsin, AK Parti’nin genel başkanısın. Cumhurbaşkanı olarak mı konuşuyor? Hayır, AK Parti’nin genel başkanı olarak konuşuyor. Cumhurbaşkanı olması için tarafsız olması lazım. Anayasa öyle diyor” diye konuştu.

AA

Etiketler: kılıçdaroğlu
Okunma Sayısı: 942
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı