"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Millî Savunma Bakanlığı'ndan 'itham ve sözlü saldırı' açıklaması

26 Şubat 2015, Perşembe 09:01
Millî Savunma Bakanlığı (MSB), siyaset kurumu mensupları tarafından çeşitli vesilelerle Türk Silahlı Kuvvetleri personeline yönelik itham ve sözlü saldırılarda bulunulduğu gerekçesiyle yazılı açıklama yaptı.

MSB Genel Sekreterliği'nin yazılı açıklaması şöyle: "Genelkurmay Başkanı, 1324 sayılı 'Genelkurmay Başkanının Görev ve Yetkilerine Ait Kanun' gereğince; silahlı kuvvetlerimizin savaşa hazırlanmasından birinci derecede sorumlu bir makam olup, görev ve yetkileri anılan kanunla belirlenmiştir. Kamuoyu araştırmalarına göre halâ en güvenilir kurumlarımızın başında gelen ve Türk halkının gönlünde müstesna yerini muhafaza eden kuruma, hak etmediği ithamlarda bulunmak, bilgi noksanlığı olduğu kadar, teamüllere aykırı bir davranış olarak da değerlendirilmektir. Her seviyedeki askerî personel; sahip olduğu yüksek vatan ve bayrak sevgisi ile kanunlarla tevdi edilmiş görevlerini şevkle yerine getirmeye ve içtikleri andın gereği icabında vatan, cumhuriyet ve vazife uğrunda seve seve hayatını feda eylemeye hazırdır."

Okunma Sayısı: 794
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı