"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Müslüman tarafını belli et”

23 Nisan 2018, Pazartesi 19:03
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, şimdi bütün herkesin foyasının ortaya çıktığını ifade ederek, “Bütün maskeler düştü, bütün maskelerin düştüğü bir ortamda, herkesin tarafını belirlediği bir ortamda, herkesin tarafını belirleyerek birilerinin arkasına geçtiği bir ortamda Müslüman tarafsız olmaz. Bu aziz milletin evlatları tarafsız olmaz, taraf olur. Tarafımız belli, tarafımız bayrak, tarafımız vatan, tarafımız millet, tarafımız devlet ve tarafımız bu aziz milleti yeniden layık olduğu o günlere doğru hızla götürmek.” dedi.

İlk belediye başkanı olduğunda Denizli’nin manevi liderlerini bulmak için çalışma yaptıklarını dile getiren Zeybekci, şunları söyledi: “Düşmana taş atmak, gençler için söylüyorum, dersine iyi çalışmak. Düşmana taş atmak, sporcular için söylüyorum, iyi spor yapmak, iyi yetişmek, iyi bir noktaya gelmek, yani bu bayrağı dalgalandırmak. İşimizi iyi yapacağız, işimizi düzgün yapacağız, işimizi ıskalamayacağız, ‘Adam sen de.’ demeyeceğiz.”

AA

Etiketler: mesut zeybekci
Okunma Sayısı: 3507
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ferhat

    23.4.2018 23:16:01

    Müslüman tarafını belli et derken acaba gel bizim gibi Miraç gecesi Müslümanların kafasına haçlı bombalarını yağdıran ABd nin yanında t yer almı demek istiyor?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı