"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mustafa Demir: Duruşmayı "hayretle" izledim

25 Temmuz 2017, Salı 16:07
15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Taksim Meydanı'nın işgali sırasında 39 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin 11'i tutuklu, 4'ü firari 99 sanığın yargılanmasına, Silivri Ceza İnfaz Kurumları karşısındaki binada devam ediliyor.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, duruşmayı "hayretle" izlediğini söyledi.

Sanıkların örgütlü olduklarının yaptıkları savunmalardan belli olduğunu ifade eden Demir, "15 Temmuz şehitleri, yakınları, gazilerimiz ve milletimizin adına ve vatanımızın birlik ve bütünlüğü adına buradayız. Hukuka ve adalete güveniyoruz." dedi.

"Darbecilerin cezalarını almaları en büyük bir arzumuz"

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise duruşmada darbe teşebbüsüne iştirak eden subayların savunmalarını dinlediklerini söyledi.

Darbe girişimi davalarını sonuna kadar takip edeceklerini anlatan Erdem, şöyle konuştu:

"15 Temmuz darbe girişimi uluslararası bir büyük bir operasyondu. O operasyona katılan bu memleketin varlığına ve geleceğine ihanet eden darbeciler yargılanıyor. Burada bu yargılama sürecini biz de her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi takip ediyoruz. Darbecilerin cezalarını almaları en büyük bir arzumuzdur. Türk adaletine güveniyoruz, bağımsız yargımıza güveniyoruz. Hak ettikleri cezaları alacaklar, ağırlaştırmış müebbet ile cezalandırılacaklar."

AA

Okunma Sayısı: 2519
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mustafa

    26.7.2017 22:33:23

    Olaylarla ilgisi olmayanlarda yargılanıyor maalesef. Kimisi isten atılıyor kimisinin işyeri kapatılıyor kiminin diploması geçersiz sayılıyor.

  • yahni kemal

    25.7.2017 16:36:06

    Haaberleri okudukca olaylarin ne kadarinsanlik disi oldugunu gpruyoruz bir tarafya sehitler birtarafya isinden atilanlar bir tarafta gaziler bir tarafta herseyini kaybetmis sucsuz insanlar yazik bu olaylari kim organize ettiyse hacisi,hocasi,namaz kilani bu oladan kim kazancli cikti mazlumlarin ahini Allah cikarsin her kim varsaisin icinde bu dunyada aciga cikarsin ipliklerini pazara

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı