"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mustafa Destici: Muhalefetin sesini kısmak için kanallar kapatıldı

29 Ekim 2015, Perşembe 17:26
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul’da düzenlediği mitingde Koza İpek Grubu’na kayyum atanmasını ve medya organlarına el konmasını eleştirdi.

Destici, “Seçime 3 gün var, muhalefetin sesini kesmek için direk medya kuruluşlarına gidiliyor. Çünkü o kanallarda objektif bir şekilde bütün muhalefet konuşuyor.” dedi. 

Mustafa Destici, BBP’nin İstanbul’da düzenlediği mitingde partililere seslendi. İktidarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştiren Destici, terörün tırmanmasında sorumlunun AKP iktidarı olduğunu söyledi.

Koza İpek Grubu’na el konmasına da değinen Destici, operasyonun bilinçli olarak seçime kısa bir süre kala yapıldığını söyledi. 

“Bu tamamen bir proje.” diyen Destici, “Seçime 3 gün kala yapılması bir gündem değiştirme operasyonu aynı zamanda. Milletin açlığı, işsizliği konuşulmasın, taşeron işçiler konuşulmasın, emekliler konuşulmasın, terör konuşulmasın, Suriye konuşulmasın ve Koza İpek konuşulsun, Bugün TV’ye Kanaltürk’e yapılan operasyonlar konuşulsun.” ifadelerini kullandı. 

Okunma Sayısı: 2122
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı