"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Mustafa Kemal'e selam olsun" diye başladı, 'Allah bizimle' diye bitirdi

30 Mayıs 2015, Cumartesi 16:46
AKP'nin Ankara mitinginde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, konuşmasının son bölümünde "Allah bizimle" dedi.

Davutoğlu, Ankaralılara "Hava da çok güzel  ama malum, İstanbul’da fetih şenliklerine katılacağız, yanınızdan ayrılmak zorundayım. Allah fetih kapılarını hep açık bıraksın, Allah yar ve yardımcınız olsun, Allah’a emanet olun" sözleriyle veda etti.

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin düzenlediği 'Büyük Ankara' mitinginde konuştu.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşması özetle şöyle:

Selam olsun, selam olsun, selam olsun. İstiklalimizin karargah şehri, başkentimiz Ankara'ya selam olsun. Meclisimizin kurucu üyelerine, başkanı Mustafa Kemal'e selam olsun. Mehmet Akif'e selam olsun. Turgut Özal'a, Adnan Menderes ve arkadaşlarına selam olsun, Abdullah Gül'e ve halkımızın doğrudan seçtiği Recep Tayyip Erdoğan'a selam olsun.

‘Mavi Marmara'da verdiğimiz şehitleri asla unutmayız’

Bu seçim sadece Türkiye'yi ilgilendirmiyor. Bütün Ortadoğu, mazlu milletler bu seçimi kendi seçimleri gibi görüyor. Gazze'yi, Mavi Marmara'da verdiğimiz şehitleri asla unutmayız.

Demirtaş, Selahaddin Eyyubi'ye ihanet ederek Kudüs Yahudilerindir diyor. Ona oy veren huzura nasıl çıkar? Bahçeli, Suriye'ye yaptığımız yardımları eleştirmiş..Kılıçdaroğlu, Hatay'ı Suriye sınırları içinde gösteren örgütü destekleyen birisini Hatay'dan aday yaptı. Hatay bize Mustafa Kemal'in emanetidir, kimseye elletmeyiz.

MİT TIR’ları haberi

Evet, hiç çekinmeden söylüyorum. O yardımlar Bayırbucak Türkmenleri'ne gidiyordu. Dibimizde bir savaş olacak, orada da Türkmen kardeşlerimiz, Arap kardeşlerimiz, Kürt kardeşlerimiz katledilecek; biz de seyredeceğiz öyle mi?"

Biz iktidara geldiğimizde çiftçilerimize verilen destek kesilmişti. Şimdi ise 10 milyar TL destek veriliyor. Yeni dükkan açan esnafımıza faizsiz kredi veriyoruz. Bütün AVM'lerde esnafımıza kontentaj ayırdık.

'Allah bizimle...'

Millet bizimle, Allah bizimle, tarih bizimle. Hava da çok güzel  ama malum, İstanbul’da fetih şenliklerine katılacağız, yanınızdan ayrılmak zorundayım. Allah fetih kapılarını hep açık bıraksın, Allah yar ve yardımcınız olsun, Allah’a emanet olun.

Okunma Sayısı: 3175
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    30.5.2015 21:34:39

    Evet bu seçim hem ülkemizi hem İSLAM ALEMİNİ hemde dünyayı ilgilendiriyor.FİLİSTİN,RABİA ve SURİYE de ateşe sürükledikleri ve hayatlarını kaybettirdikleri masum din kardeşlerimizin kanı üzerinden kirli ve çirkin siyaset yapan,İSRAİL i OECD ye kabul eden,YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜ alan,MAVİ MARMARA Şehitlerinin haklarını aramayıp sümen altı eden,İSRAİL le ithalatımızı 20 kat artırıp,ihracatımızı ise 4 kat arttırabilen,ticari,askleri,siyasi işbirliği yapan DİN İSTİSMARCISI,MENFAAT ÜZERİNE SİYASET BEZİRGANI AKP nin hayat sahnesinden silinmeye başladığı seçimler olacaktır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı