"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Müteahhitlik peşinde miydiniz?

02 Nisan 2018, Pazartesi 20:59
CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı danışmanlarından İlknur Çevik’in Afrin’le ilgili skandal açıklamasını eleştirerek, “Siz Afrin’de müteahhitlik peşinde miydiniz vatan peşinde miydiniz” dedi.

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı danışmanlarından İlknur Çevik’in skandal açıklamalarını değerlendirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, CHP MYK toplantısı sonrası basın açıklaması yaptı. Tezcan, Afrin operasyonuna değinerek Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik’in sözlerini eleştirdi. Saray danışmanı İlnur Çevik katıldığı bir TV programında “Afrin’de 50 küsur şehit verdik ama daha fazla da olabilirdi...” dedikten sonra “İki önemli kazancımız var” diyerek bunlardan birinin daha fazla şehit verilmesinin önüne geçilmesi olduğunu dile getirmişti. Tezcan bu sözlere atıfta bulunarak “Siz Afrin’de müteahhitlik peşinde miydiniz vatan peşinde miydiniz” dedi.

Suriye’de iki büyük kazancımız var

Çevik, “Irak ve Suriye’nin yeniden inşa sürecinde Türkiye’nin büyük porsiyonlardan birini alacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Danışmanı İlnur Çevik, “Zamanında Irak’a girseydik çok daha fazla söz sahibi olacaktık. Suriye’de Irak’a göre daha güçlüyüz. Bizim Suriye’de iki tane kazancımız var. Mehmetçiğimizin büyük kahramanlığı ve özverisi, Suriye’ye Türkiye’yi güçlü bir şekilde soktu. Artık masadayız, söz sahibiyiz. Mehmetçiklerimiz, geleceğimizi kurtardı. Nur içinde yatsınlar. Afrin’de 56 tane şehidimiz vardı. Şimdi iki kişi daha şehit oldu. 50 küsur şehidi vermeseydik, Afrin’e girmeseydik PKK’nın oradaki varlığı, gelecekte daha Türkiye içerisinde 1.000 tane şehide sebep olacaktı. Onların bu özverisi, kendilerini feda etmeleri çok daha fazla kişiyi kurtardı” şeklinde konuşmuştu.

Etiketler: tezcan, çevik
Okunma Sayısı: 1548
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı