"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nail Baki: “Bu seçimin kazananı DP olacak”

22 Mart 2019, Cuma 00:20
Demokrat Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Baki, Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Cem Evi’ni ziyarette bulundu.

Derneğin sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Baki, projelerini anlattı. Dernek binasında yoğun katılım ile karşılanan DP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Baki, “İnsana saygı duyarım, Yaradan’dan ötürü. Kocaeli halkına proje üretmek, böyle bir kentin parçası olmak benim için gurur verici” dedi. Projeleri hakkında detaylı bilgiler veren Baki, “Dağımız var, denizimiz var, tarihimiz var fakat turist yok! Nicomedia tarihini gün yüzüne çıkarıp dünyanın her yerinden milyonlarca turist çekeceğiz” dedi.

YETER SÖZ MİLLETİNDİR

Her ilçede teşkilâtların her geçen gün güçlendiğini ve büyük bir hızla çalıştığını ifade eden Baki, “Teşkilâtlarımız tam gaz çalışıyor. Demokrat Parti bu ülkenin çimentosudur. Şimdi ayağa kalktık. Biz yükseldikçe onlar aşağıya inecek, emaneti geri alacağız, çünkü merkez sağın gerçek sahibi biziz. 73 yıl önce merhum genel başkanımız ‘Yeter söz milletindir’ demişti. Şimdi bizler ”Yeter bu ülkenin kaynakları zenginlikleri halkımızındır” diyoruz. 1 Nisan günü Kocaeli’nin daha güzel bir güne uyanacağını söyleyen Baki, “Halkımızdan yoğun bir destek var. 31 Mart’tan sonra bu seçimin kazananı Demokrat Parti olacaktır, Kocaeli sürprizlere açık olsun” şeklinde konuştu. 

C. Said Demirdöğmez - A. Cemil Çökren - Kocaeli

Okunma Sayısı: 836
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı