"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Neden 3 gün kaldın?

18 Mayıs 2018, Cuma 18:09
CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “Ben sadece Cumhuriyet Halk Partililerinin değil, 81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Herkesi kucaklamak istediğimizden, buraya tek başıma çıkıyorum ve arkadaşlarımızı tanıtmıyoruz.” dedi.

İnce, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde, vatandaşlardan cep telefonlarıyla yayın yapmasını isteyerek, bu ülkede medyanın işinin zor olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Lond- ra’da 3 gün kalmasına değinen İnce, “Sayın Erdoğan Londra’ya gitti, 4 saat uçakla, 5 saatte görüşme sürdü. 3 gün kaldı Londra’da, şimdi size soruyorum, Sayın Erdoğan acaba 3 gün bir ilde kaldı mı? Ne konuştunuz İngiltere’de, ne? Aziz milletimin bu evlâdını dinlemesini istiyorum, F-35 uçakları var. 6 senedir F-35 uçaklarını ABD’den istiyoruz. Parasını veriyoruz uçağı vermiyor. Bu uçakların en belirgin özelliği, helikopter gibi yukarıdan aşağıya inebiliyor. Neden seçimden 3 gün önce 21 Haziranda bu uçakları vereceğinizi söylüyorsunuz, neden? Sizin gözünüzü boyamak için aziz Türk milleti.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde 3 ay sonra ABD'den Fethullah Gülen'in iadesini isteyeceğini kaydeden Muharrem İnce, şunları söyledi:

"24 Haziran'da cumhurbaşkanı olduğumda 3 ay içerisinde yargıyı bağımsız hale getireceğiz. Üç ay sonra ABD'den FETÖ'yü isteyeceğiz. 'Gel bizde bağımsız bir yargı var. Artık iade et diyeceğiz' dedim dün. Bana Amerikalılardan haber geldi.

Muharrem İnce dediler, sen böyle diyorsun ama, henüz Türkiye Cumhuriyeti Fethullah Gülen'i usulüne uygun olacak şekilde bizden iadesini istemedi. Görüyor musun bak neler var? Sizce neden istemedi? İstemez 'konuşur' diye korkar, eski ortaklıklarını anlatır diye korkar.

Ey Aziz Türk Milleti kandırılma. O kandırılıyor olabilirler, sen oynanan filme kanma. Henüz iki sene geçmiş, daha iade istememiş bile. İkincisi, Sayın Erdoğan Londra'ya gitti. 4 saat gittin, 4 saatte geldin, sekiz saat. 5 saat de görüşme sürdü 13. Üç gün kaldı Londra'da. Şimdi size soruyorum, Sayın Erdoğan, Anadolu'da ya da Trakya'da bu 16 yıl içinde 3 gün bir ilde kaldı mı? Ne konuştunuz İngiltere'de, ne oluyor.

Aziz milletimin bu evladını istemesini istiyorum. F-35 uçaklarını 6 senedir ABD'den istiyoruz. Parasını veriyoruz, uçağı vermiyorlar, bu uçakların en belirgin özelliği şu uçak alçalarak piste iner ya bunlar helikopter gibi aşağı iniyor. 6 senedir parasını verdiğimiz halde vermiyorsunuz. Neden seçimden 3 gün önce 21 Haziran'da bu uçakları vereceğinizi söylüyorsunuz. Sizin gözünüzü boyamak için.''

***

Tıklayınız:

"Miting Filistin için değil, seçim içindir"

AA

Okunma Sayısı: 3715
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı