"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''OHAL mutlaka hemen kaldırılmalı''

28 Haziran 2018, Perşembe 17:49
Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollağlu, 24 Haziran seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada, ‘kutuplaşmanın’ son bulması için büyük çaba gösterdiklerini belirtti.

24 Haziran seçimleri sonrası değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, seçim dönemine baskılarla gittiklerini, OHAL şartlarında seçim yapılmaması gerektiğini ifade etti. Duvar’da yer alan habere göre, hükümete seslenen Karamollaoğlu, “OHAL mutlaka hemen kaldırılmalı. Hukukun üstünlüğü kesin olarak tesis edilmeli. Çılgın projelerden vazgeçilmeli, akıllı projelere yönelinmelidir” dedi. “Beni en çok üzen çarpıtmalar oldu. Efendim Saadet Partisi’nin aldığı oylar CHP’ye yaramış. Bu tamamen çekememezlikten gelen bir yaklaşım” diyen Karamollaoğlu, “Az da olsa oylarımızı ikiye katlandı. Kalplerde ve zihinlerde yer kazandık. Doğru söylediğimize inanan çok büyük bir kitle doğdu. İktidar partisinde de inşallah bir karşılık bulur” diye konuştu.

Etiketler: karamollaoğlu, seçim
Okunma Sayısı: 1305
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • onur

    29.6.2018 10:58:31

    Saadet in ham oyu Karamollaoğlunun olduğu oudur.2012 seçimlerinde 1,8 olan oy bugün artık 1 puan ın altında.vekil olarak saadet e verenlerin oyu ince ye,akşenere ve Erdoğan a gidiyo.Kamalak zamanında daha fazla sayısal oyu vardı 650 000 leri görüyordu.ittifakta olmasa bu kadar da oy alamazdı aslında

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı