"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Okutan iddialı konuştu: En fazla oyu AKP’den alacağız

11 Ekim 2017, Çarşamba 15:00
Meral Akşener liderliğinde 25 Ekim’de kurulacak yeni partinin kurucu ekibinde yer alan bağımsız (eski MHP’li) Isparta Milletvekili Nuri Okutan iddialı konuştu:

“Sayısal olarak en çok AKP’den oy alacağız. CHP’den gelen o sayısı MHP’den gelene yakın olacak.” Milletvekiliğinden önce Türkiye’nin çeşitli yerlerinde valilik görevlerinde bulunan Nuri Okutan Sözcü’ye  konuştu. Okutan, “Kamuoyu yoklamaları yapılıyor. Gündemdeki her konuyla ilgili kısıtlı olanaklarımıza rağmen araştırma yaptırıyoruz. Her araştırmada, kurmak istediğimiz partimizin algısında bir aşınma var mı, yok mu bunu da soruyoruz. Açıkçası bizi epeyce memnun eden, giderek yükselen bir trend yakalanıyor. Partimizin kurucular kurulu 25 Ekim’de açıklanacak. Merkez teşkilatımızı kurduktan sonra il teşkilatlarının kuruluş çalışması başlayacak. İllerdeki yetkilendirmelerden sonra ilçe teşkilatları oluşturulacak. Partiye üye kayıtları o zaman başlayacak” dedi. Okutan şöyle devam etti; “Toplumun yeni bir çıkışa ihtiyacı var. Bunu halkla birlikte başaracağız. Toplum, çıkışın başında sayın Meral Akşener’i görüyor. Beklentilere kadrolarımızla, programımızla, parti teşkilatlarımızla cevap vereceğiz. Kurucu sayısının 100’ü bulması da mümkün. MHP’den, sayısal olarak da en fazla AKP’den oy alabileceğimizi ortaya koyuyor. CHP’den de sayısal itibariyle MHP’ye yakın oyun partimize geleceği görülüyor.”

Etiketler: nuri okutan
Okunma Sayısı: 2722
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı