"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Oldubittiye asla müsaade etmeyiz

28 Ekim 2018, Pazar 11:50
MillÎ Savunma Bakanı Hulusi Akar, bölgede Türkiye’ye rağmen atılacak hiçbir adıma asla müsaade edilmeyeceğini söyledi.

Millî Savunma Bakanı Akar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bakan Akar’ın yayımladığı mesajın bir bölümü şöyle: “Dün olduğu gibi bugün de kederde ve kıvançta hep birlikte, omuz omuza hareket eden asil milletimiz, istiklalimize ve istikbalimize yönelik bir saldırı olan 15 Temmuz hain darbe girişiminde de bağımsızlığına, özgürlüğüne ve demokrasisine sahip çıkarak karşılaştığı zorlukları birlik ve beraberlikle aşabileceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Bu mücadele, en son terörist de etkisiz hâle getirilmeden bitmeyecektir. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü tehdit eden hiçbir oluşuma, sınırlarımızda oluşturulmak istenen terör koridoruna, ‘Mavi Vatanımız’ denizlerimizde ve hava sahamızda uluslar arası anlaşmalardan doğan hak ve menfaatlerimizin ihlâline, bölgemizde ‘Türkiye’ye rağmen’ atılacak hiçbir adıma, hiçbir oldubittiye asla müsaade edilmeyecektir. Asil milletimizin ve Millî Savunma Bakanlığı mensuplarının Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerle kutluyor; hepinize sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyorum.”

 

AA

Etiketler: hulusi akar
Okunma Sayısı: 733
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı