"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ömer Çelik'ten yeni Başbakan açıklaması

11 Mayıs 2016, Çarşamba 18:51
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun başkanlık sistemi ile ilgili sözlerini de değerlendiren Çelik, şöyle konuştu:

"Bu açıklamasını son derece vahim buluyoruz, umarız düzeltirler. Ama milletin karar vereceği konuda, hiçbir şekilde ağza alınmaması gereken, içinde kan geçen bir cümle ile konunun değerlendirilmesi maalesef Cumhuriyet Halk Partisinde herkesin eleştirdiği, milletimizin eleştirdiği birtakım siyaset alışkanlıklarından asla vazgeçilmediğini, vazgeçilmeyeceğini gösteriyor. Bu da Türkiye için büyük bir şansızlıktır diye düşünüyoruz."

Ömer Çelik, AKP Genel Başkan adayının açıklanması ile ilgili olarak da şunları kaydetti:

"Şu anda Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız halen görevinin başındadır. MYK ve MKYK, bu belirlendikten sonra bir yöntemle bunu siyasi işler başkanı, parti sözcüsü bir arkadaşımız geçmişte olduğu gibi duyurur. Bu istişarelerin bitmesi lazım, birkaç gün öncesinde duyurmuş oluruz diye tahmin ediyorum."

AA

Okunma Sayısı: 1377
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı