"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Özhaseki: FETÖ'yü AK Parti'den başka temizleyecek kurum yoktu

17 Şubat 2018, Cumartesi 15:46
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "FETÖ'yü temizlemek kolay değildi. Bizden başka da temizleyecek bir Allah'ın kulu, ortam, kurum, bir parti de yoktu. Çok şükür o da temizlendi" dedi.

Bakan Özhaseki, Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısı'nın açılışında yaptığı konuşmada, Cumhuriyet tarihinde ve ondan önceki medeniyetlerde de birçok zorluklar yaşanıldığını ama son üç yıldaki zorluğun hiçbir dönemde olmadığını vurguladı.

Gezi olayları, parti kapatma davaları, 17/25 Aralık darbe girişiminden bahsetmediğini anlatan Özhaseki, şöyle devam etti:

"Bunların her biri bir engel, bir zorluktur ama bir PKK belası var. Bu PKK belası dışarıdan ayar verilen, para verilen, silah verilen, akıl verilen, dünyanın en eski, vahşi kabilelerinde kalmamış derecesinde cani, güya sosyalist olduğunu söyleyen ama kapitalistlerin kucağına oturmuş bir teşkilat. Bunlar senelerdir ülkede insanlara kan kusturuyorlardı. Seçime bağımsız parti gibi girip AK Parti'yi iktidardan düşürüp öz yönetimler ilan ederek paçavralarını bayrak diye asarak bağımsızlık peşinde koşuyorlardı. Kocaman bir plan vardı. Arkasında dev ülkeler, akıl, para… Bunlarla mücadele ettik. Hamdolsun, ülkemizin içi temizlendi. Dışarıda şimdi temizlik yapılıyor. Rabb'im Mehmetçiklerimize yardım etsin. Bizler de onlara yardım edenlerden oluruz inşallah. Ülkemizin bekası için önemli bir iş bu."

'FETÖ'YÜ TEMİZLEMEK KOLAY DEĞİLDİ'

Ülkenin bir FETÖ belası atlattığına işaret eden Özhaseki, bunun vücudu adeta kanser uru gibi sardığını belirtti.

Onu ameliyatla attıklarını, vücudu da tedavi ile yeniden hayata döndürdüklerini anlatan Özhaseki, "Hepimize gelmişler, sırıtık yüzle 'hizmet ehliyiz' diyerek ama bildiğimiz İslami kaideleri ters düz eden, inandığımız ne varsa hepsinin dışında işler yaparak örgütlenmiş yapı. FETÖ'yü temizlemek kolay değildi. Bizden başka da temizleyecek bir Allah'ın kulu, ortam, kurum bir parti de yoktu. Çok şükür, o da temizlendi" ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 2770
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • kenan

    18.2.2018 11:40:29

    ahkam kesen özhaki insan ya mümindir yada münafıktır.evet insan iki sıfat taşıyamaz.şimdiye kadar hizmete karşı tutumunuzla şimdiki saldırganlığınız karekter yapınızın teyididir.bir paye alırsınız umuduyka

  • g@L!p

    17.2.2018 23:10:37

    Bu konuda da hükmü, en Âdil olan ve hüküm verenlerin en hayırlısı olan (cc) verecektir. Her kes kendi hesabına hazırlansın !!!

  • akif

    17.2.2018 17:12:40

    ALLAH en iyisini bilir...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı