"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Özhaseki, Gökçek’i ‘sildi’

02 Şubat 2019, Cumartesi
AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Ankara Altınpark ANFA Salonu’nda düzenlenen “Muhtarlar Buluşması” programında Muhtarlar Konfederasyonu üyeleriyle bir araya geldi.

Özhaseki 21 yıllık belediye başkanlığı tecrübesi olduğunu vurgulayarak, Ankara için yapmayı planladıkları projelerle ilgili bilgi verdi. Özhaseki, seçildiği takdirde muhtarlar, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşlarıyla istişare içinde bulunacaklarını aktardı. Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde tüm ihalelerin canlı yayınladığını hatırlatarak, “şeffaflığın” yönetimi döneminde en önemli konu olacağını vurguladı. “Devletin malının gözetildiği” adil bir belediyecilik anlayışını hakim kılacaklarına değinen Özhaseki, Ankara’nın yürütülecek çalışmalarla bütün Türkiye’ye örnek olacağını kaydetti.

“Melih bey stratejimizin bir parçası değil”

Melih Gökçek’in, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş’a yönelik iddialarının hatırlatılması üzerine de Özhaseki, “Melih Bey 25 yıla yakın emek vermiş bir arkadaşımız. Yaptıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ancak biz AK Parti Genel Merkezi olarak seçim stratejisi izliyoruz. Melih Bey stratejimizin bir parçası değil. Melih Bey’e lütfen şunu söyle demiyoruz. Kendine has tarzı ve üslûbuyla eğer doğru gördüğüne doğru, yanlış gördüğüne eğri diyorsa bu kendisinin takdiri. Bir şey diyemem” diye konuştu.

AA

Etiketler: özhaseki, gökçek
Okunma Sayısı: 2567
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı