"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Özhaseki: İttifak risk taşır

10 Eylül 2018, Pazartesi 13:20
AKP genel seçimlerde MHP ile yaptığı ‘Cumhur İttifakı’nı yerel seçimlerde uygulanıp uygulanmayacağını tartıştı.

İttifakın artıları ve eksilerini değerlendiren Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, katıldığı bir TV programında, “Genel seçimde bu yapılabilir ancak yerelde bunun zorluğu var. Bizim MHP ile olan birlikteliğimiz devam etmeli ancak yerel seçimdeki tüm işlemler risk taşıyor” dedi. İttifak konusunu değerlendiren bir çok haber sitesi yaptıkları çalışmalarda ‘eğer ittifak olmazsa AKP Büyükşehirlerde kaybeder’ analizinde bulunmuştu.

Konda: AKP Büyükşehirleri kaybedebilir 

KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır da geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada benzer tespitlerde bulunmuştu. Yerel Seçimlerde çok şeyin değişebileceğini söyleyen Ağırdır, “4 parti yeni günü hep beraber inşa edeceğiz, hepsi aynı şeyleri söyleyerek yerel seçimlere gitmeli. İktidarın yerel seçimlerde İstanbul, Ankara gibi büyükşehirleri kaybetmesi muhtemel, Üsküdar gibi ilçeler de kazanılabilir” ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 1010
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı