"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Patlama sonrası HDP'den ilk açıklama

18 Mayıs 2015, Pazartesi 10:47
HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş, Adana'daki HDP il teşkilat binasında meydana gelen patlama üzerine konuştu.

Meral Danış Beştaş şu sözleri sarfetti: 

Adana'dayım, Şu an 3 yaralımız var. İlçe binamızın içine bomba konulmuş. Aynı saatte, Mersin'deki il binamızın teras katına bomba konulmuş. Bir bombalı saldırıyla karşı karşıyayız. Burada 3 yaralımız var. Şu anda ikisi tomografide, filmleri çekiliyor. İlçe Eş Başkanımız Hüseyin Beyaz, Seçim Koordinasyonu üyemiz Sebahattin Çirkinbaş ve İbrahim Yakut Şu sabah 10'a 10 kala binadaydık. Çok kalabalıktık. Çok ciddi bir saldırı olduğunu söyleyebilirim. Öncelikle hastalarımızın durumunu tespit etmemiz lazım. Mersin'deki mitingimiz var. Mitingimizi hazmedemeyenler bu seçim sürecini şiddetle bulandırmaya çalışıyorlar. Tüm Türkiye halkları bunları görüyor.

Okunma Sayısı: 1032
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı