"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Pazarlık içinde değiliz

13 Ağustos 2019, Salı 21:45
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parlamenter sisteme geri dönüşü isteyenlere tepki göstererek, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni karşılıksız destekliyoruz. Herhangi bir pazarlığın içerisinde değiliz, bir beklenti içerisinde bulunmuyoruz.” değerlendirmesini yaptı.

Bahçeli, Kurban Bayramı dolayısıyla partisinin genel merkezinde düzenlenen bayramlaşma töreni sonrasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin arkasındayız” diyerek, “MHP olarak dâvâ arkadaşlarımızla, Meclisteki milletvekili arkadaşlarımızla, 234’ü bulan belediye başkanlarımız, çok sayıda il meclis ve il genel meclisi üyesi arkadaşlarımızla Türkiye’de önce istikrarın sağlanması, sonra toplumsal normalleşme, arkasından köklü demokratikleşme sürecini ortaya koyarak Türkiye’yi ateş çemberinden çıkarmaya kararlı olduğumuzu ve cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin devamının arkasında durduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

AA

Etiketler: bahçeli
Okunma Sayısı: 987
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı