"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Perinçek: Onlara da operasyon yapılacak

04 Ekim 2017, Çarşamba 17:31
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “AKP büyük darbe yedi. Bugün Meclis’te o sıralarda hâlâ oturuyorlar, ama bir süre sonra onlara da operasyon yapılacak” iddiasında bulundu.

Perinçek, KRT TV’de Sorguluyorum programında, Ferit Atay’ın sorularını cevapladı. ABD’nin Suriye politikasının iflas ettiğini belirten Perinçek, ABD’nin IKBY’nin yönetimini Barzani yerine PKK’ya teslim edeceğini söyledi. Irak’taki gelişmeler üzerine bölge ülkeleri birbirine yakınlaştığına dikkat çeken Perinçek, “Bizim değil bölgede Amerika’nın etrafı sarıldı. Bölge ülkeleri birbirinin dostluğuna mecbur. Türkiye ile bölge ülkelerinin dostluğu pekişirse güvenlik sağlanır. Barzani, Suriye, İran, Rusya. FETÖ. ABD ile işbirliği, İsrail projeleri iflas etti. Batı Asya projeleri kazanıyor” dedi. “Rusya’ya, İran’a ve Irak’a güvenmezsek Türkiye’yi koruyamayız” diyen Perinçek, “Vatan Partisi ne yapıyor? Bölge ülkelerini ziyaret ediyor. Sürece müdahale ediyor. Türkiye’nin toprak bütünlüğü ve ekonomik özgürlüğü bölge ülkeleri ile işbirliğine bağlı” ifadelerini kullandı.

Etiketler: perinçek, akp
Okunma Sayısı: 13112
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Asiye mazlum

    4.10.2017 22:30:03

    Demek ki diğer operasyonlar da bu adamın işi

  • Cengiz

    4.10.2017 18:39:34

    Vay bee..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı