"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK saldırıları Batı medyasında yer bulmuyor

19 Ağustos 2017, Cumartesi 23:51
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, PKK’nın sürekli gerçekleştirdiği terör saldırılarının Batı medyasında yer bulamadığını, çünkü örgütün Batı’nın çıkarlarını tehdit etmediğini belirterek, "Sadece geçtiğimiz hafta içerisinde bile PKK’lı teröristler 15 yaşındaki Eren Bülbül’ü ve güvenlik güçlerimizin birkaç mensubunu şehit etti. Peki neden Batılı siyasetçilerden veya medyadan şikayetler ve güçlü kınama mesajları duymadık?" sorusunu yöneltti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Daily Sabah gazetesinde "Barselona Saldırısı ve Terörle Mücadele" başlıklı bir makale kaleme aldı. Kalın, "Bu küreselleşme ve karşılıklı bağımlılık çağında hepimiz şu temel gerçeği hatırlamak zorundayız: Herkes güvende olmadan hiç kimse güvende olamaz." dedi. Hiçbir ülkenin teröre bağışıklığı olduğunu iddia edemeyeceğini belirten Kalın, "Ancak sorumsuz politikalar ve popülizm bu alanda anlamlı adımlar atılmasını engelliyor. Zira bazı ülkeler 'iyi teröristler' ve 'kötü teröristler' arasında sanal bir ayrım yapmayı sürdürüyor." ifadesini kullandı.

AA

Etiketler: ibrahim kalın
Okunma Sayısı: 1105
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı