"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Prompteri bozulan Bahçeli, görevlileri fırçaladı

23 Şubat 2016, Salı 11:55
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşurken promter arızası yaşandı.

Konuşma metninin yansıtıldığı promter cihazı arızalanınca Bahçeli, konuşmasını kesmek zorunda kaldı. Bunun üzerine, "Kapandı bu galiba, dikkat edin kapandı bu..." diyerek tepki gösteren Bahçeli, önündeki konuşma metninden kaldığı yeri bulmaya çalıştı.

Görevlilerin promter arızasını gidermesi ile Bahçeli, konuşmasına devam ederek, "Diyorum ki, Hocalı vatandır, dün var olmuştur, gelecekte de var olacaktır. Bu düşüncelerle Hocalı katliamında hayatlarını kaybeden soydaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, benzeri acıların tekerrür etmemesini içtenlikle niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 919
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı