"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Putin; Erdoğan ve Reisi ile görüşecek

12 Temmuz 2022, Salı 15:44
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in gelecek hafta İran'ı ziyaret edeceği açıklandı.

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, Putin'in gelecek hafta salı günü Tahran'a giderek İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye konusunda gerçekleştirilecek üçlü toplantıya katılacağını söyledi.

Peskov ayrıca Rusya Devlet Başkanı'nın İran ziyareti sırasında Erdoğan ile ayrı bir görüşme yapacağını da belirtti. 

Kremlin Sözcüsü, Ukrayna tahılının Karadeniz üzerinden ihraç edilebilmesi için Türkiye'nin de dahil olduğu görüşmelerin sürdüğünü söyledi. 

Vladimir Putin, şubat ayı sonunda Ukrayna'da başlayan Rus işgalinden bu yana ikinci defa Rusya dışına bir ziyaret gerçekleştirmiş olacak.

Euronews Türkçe

Etiketler: Putin, Erdoğan, Reisi
Okunma Sayısı: 1056
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı