"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Putin hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi'

02 Aralık 2016, Cuma 10:10
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sayın (Rusya Devlet Başkanı Vladimir) Putin, Rusya'nın Türk askerlerine yapılan saldırıyla hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi" dedi.

Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün sabah TBMM'deki bazı ihtisas komisyonlarının AKP'li üyeleri ile kahvaltıda buluştu.

Milletvekillerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlayan Erdoğan, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir haftada 3 kez görüşme yaptığını hatırlatan Erdoğan, "Sayın Putin, Rusya'nın Türk askerlerine yapılan saldırıyla hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi. Zaten saldırıları da rejim üstlendi. İki ülkenin Suriye'de insanı yardımlarla ilgili çalışmalarını da ele aldık. Sayın Putin'e Halep'teki hastane ve okullara yapılan saldırıları sordum. Kim vurdu dedim, biz vurmadık dedi. Peki, biz de vurmadığımıza göre kim vurdu diye sordum" dediğini aktardı.

Etiketler: erdoğan, putin
Okunma Sayısı: 1612
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı