"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Referandumdan 'Evet' çıkarsa terörün sesi kesilir" açıklamasına tepki gösterdi

24 Ocak 2017, Salı 13:57
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'un "Referandumdan 'Evet' çıkarsa terörün sesi kesilir" açıklamasıyla ilgili "Bu, 'Şu anda terörü biz destekliyoruz'un itirafıdır. Eğer gerçekten olay böyleyse bugünkü terörün kaynağı bu hükümettir. Numan Kurtulmuş gibi birisinin kalkıp, bu itirafı 80 milyonun önünde yapmış olması son derece hazindir, son derece utanç vericidir" dedi.

KURTULMUŞ'UN 'REFERANDUM' AÇIKLAMASINA TEPKİ: BU İTİRAFI 80 MİLYONUN ÖNÜNDE YAPMASI UTANÇ VERİCİ

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'un "Referandumdan 'Evet' çıkarsa terörün sesi kesilir" açıklaması hakkında görüşü de sorulan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Kurtulmuş'un açıklamasının talihsiz bir itiraf olduğunu savunarak, şunları söyledi: 

"Bu, 'Şu anda terörü biz destekliyoruz’un itirafıdır. Yani sürekli terörü besliyoruz, terör örgütlerine göz yumuyoruz. İnsanlar ölüyor, insanlar katlediliyor. Eğer bizi seçerseniz, başkanlık rejimini, tek adam rejimini getirirseniz terör bitecek' anlamına geliyor. Bu itiraftır. Bu çok talihsiz bir itiraftır. Eğer gerçekten olay böyleyse bugünkü terörün kaynağı bu hükümettir. Bunu da Hükümet Sözcüsü, açıkça itiraf etmiştir. Çok üzgünüm. Böyle bir lafı asla duymak istemezdim. Numan Kurtulmuş gibi birisinin kalkıp, bu itirafı 80 milyonun önünde yapmış olması son derece hazindir, son derece utanç vericidir"

DHA

Okunma Sayısı: 2981
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    24.1.2017 16:26:18

    Sn.KURTULMUŞ daha önceki açıklamalarında da SURİYE MESELESİNDE HATALIYIZ,YANLIŞ YAPTIK demişti.Şu anki açıklaması ise yine sonra biz terörü siyasi ikbalimiz için bilerek önlemedik,çözüm sürecinde sözlerinde durmadılar diyen alil kafa gibi o da nedametini açıklayacaktır.

  • Emre gören

    24.1.2017 16:18:54

    Aynen öyle

  • Toygar

    24.1.2017 15:19:24

    "Olgunlaşsın diye 1 yıl bekledik" demişti bir zamanlar birileri. Onun gibi mi demek istiyorlar yani?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı