"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Reklamlardaki yerli uçak, otomobil ve tank fabrikalarını hangi ilde kurdunuz?

28 Mayıs 2015, Perşembe 12:09
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, AKP reklamlarındaki yerli uçak, yerli otomobil, yerli tankın kandırmaca olduğunu söyledi.

Kamalak, "Ey AKP, yerli tank ve uçak yaptık diye reklam yapan AKP! Sözde üretim yaptığınız bu fabrikaları nereye kurdunuz?" dedi.

Davutoğlu’nun “Yüzde 100 yerli, dünyada yankı uyandıracak” diye tanıttığı ilk yerli yolcu uçağı, Almanya’nın talep yetersizliği nedeniyle 2002’de üretimden kaldırdığı Dornier markalı uçaklar çıktı. 2011 seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan tarafından seçim malzemesi olarak kullanılan ve dün Başbakan Davutoğlu'nun 7 Haziran seçimleri öncesi tanıtımını yaptığı ‘Yerli uçak’ın Alman malı olduğu ortaya çıktı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, AKP'nin reklamlarındaki Yerli Uçak, Yerli Otomobil, yerli tank ifadelerine Twitter'den sert tepki gösterdi. Kamalak, "Allah aşkına soruyorum? Bu tank ya da uçak fabrikaları hangi ile kuruldu? Bilen, duyan var mı? Yok. Çünkü bunlar milleti kandırmakta usta!" dedi.

İşte Kamalak'ın o tweetleri:

Allah aşkına soruyorum? Bu tank ya da uçak fabrikaları hangi ile kuruldu? Bilen, duyan var mı? Yok. Çünkü bunlar milleti kandırmakta usta!

O zaman biz sormaz mıyız, ey AKP, yerli tank ve uçak yaptık diye reklam yapan AKP! Sözde üretim yaptığınız bu fabrikaları nereye kurdunuz?

Söyleyemezler! Çünkü yok! Bunları tek yaptıkları, milletimizi kandırmaya çalışmak.

Şimdi AKP'li kardeşlerimiz uçak ve tank fotoğrafları gönderiyorlar. Kardeşlerim, üzerindeki amblemlere değil motoruna bakın motoruna!

Bizim mücadelemiz, hiçbir zaman şahıslarla olmadı, olamazda. Biz zihniyetle mücadele ederiz.

Bizim mücadelemiz bu köhne Avrupa sevdalısı zihniyeti değiştirip yerine kendi aslına, özüne ve tarihine sevdalı bir zihniyet inşa etmektir.

Bu kandırmacada sözde yerli uçak ve tankın sadece motoru değil patenti ve yazılımı da yabancılara ait. Bunu da milletten gizliyorlar.

Okunma Sayısı: 4583
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • serdar

    28.5.2015 15:27:04

    yerli yolcu uçağı, yerli silah, yerli araba, yerli savaş uçağı, yerli helikopter, yersen hepsi yerli. adımı AKbaba zaten yedi.

  • Hüseyin İLHAN

    28.5.2015 12:33:14

    Yerli otomobil işi için bildiğim bir gerçeği söyleyeyim.Şehrimizde bir konut arayan İTALYAN larla karşılaşan dostumuz ne iş yaptıklarını sorunca'Yerli otomobil için geldiler,bizim patronla yerli otomobil yapacaklar,sözünü duyuyor.Herhalde o yerli otomobili evin bodrumunda tasarlayacaklardı.Dünya küçülüyorda fabrikalar küçülmezmi sn.Kamalak.40-50 metrekarelik bodrumda CİHANIN ŞAPKA ÇIKARTACAĞI yerde biz tavşan çıkartacak TRE markasına sahibiz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı