"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rektörün parti kavgası

10 Ağustos 2017, Perşembe 22:38
Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Ağırakça kendisinden AKP’nin işlerine karışmamasını isteyen Mardin Tanıtma Vakfı Başkanı Sincar’a şöyle cevap verdi: “Ben genel başkanımızın Mardin temsilcisiyim. Yeni dönemde Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız bunların hepsini atacak. Zaten kendisi de açıkladı. Metal yorgunluğu var.” Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça ile Mardin Tanıtma Vakfı Başkanı İbrahim Sincar arasında, sosyal medya üzerinden ‘AKP polemiği’ yaşandı.

Sancar, Facebook hesabından, “Bu rektörler siyasete karışmasa çok iyi olacak. Senin ne alâkan var? Mardin AK Parti İl Başkanlığı’na aday önermen, senin önerdiğin aday Mardin’e ne zaman gelmiş? Hangi mahalleyi bilir? Adam 40 yıldır İstanbul’da, Mardin sokaklarında kaybolacak? Partimizden çek elini kardeşim, çek. Siyaset senin işin değil” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Etiketler: rektör, parti
Okunma Sayısı: 1497
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı