"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rotasını kaybetmiş bir gemi gibisiniz

13 Ekim 2017, Cuma 17:49
Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu, dış politikanın nutukla, hamasetle değil usta bir siyasetle yönetilmesi gerektiğini belirtti.

Karamollaoğlu, “Kendi ayaklarının üzerinde durabilen bir Türkiye istiyoruz. Evet, yol yapalım, ama o yolu yapacak makineleri de yapalım diyoruz. Güçlü bir ekonominiz yoksa, maalesef şahsiyetli bir dış politikanız da olmuyor. Rotasını kaybetmiş gemi gibi, bir o yana bir bu yana savrulup duruyorsunuz” dedi.

 

Etiketler: karamollaoğlu
Okunma Sayısı: 2962
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • yahni kemal

    14.10.2017 00:25:39

    Gomlegi cikardigina inanmamistik ama artik gercek ortada devletin bircok varligi satildi .ama mallar ve gokdelenler. Olarak yollar olarak dondu,kaya gazini amerika 100 dolara mal ederken turkiye niye cikaramiyor cunku komsumuza peskes cekiliyorbirilerini kendi iktidari icin desteklemeden baska birsey degil.yeni internetten okudum 13 sente elektrigin kw tini aliyor bunu kimler uretti birde ona bakalim .demekki hetkesin bir limiti var.hizmet para icin yapiliyorsa .ozaman Allahla ne ilgisi var bunun icin ,asfalt yapiliyor ama makina gelecek asirda cunku birileriyle iliskilerimiz bozulmamasi lazim

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı