"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

S-400'lerin teslimatı için tarih verdi

22 Kasım 2017, Çarşamba 11:41
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, TBMM'de yaptığı konuşmada S-400'lerin ilk teslimatının 2019'da gerçekleşeceğini söyledi.

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli "Rusya ile S-400 sistemleri tedariki için sözleşme imzalandı. Biri opsiyon olmak üzere 2 S-400 sistemi sözleşme kapsamında tedarik edilecek. İlk S-400 sisteminin teslimatının 2019'da gerçekleştirilmesi planlanıyor" dedi.

Okunma Sayısı: 1722
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • halil

    22.11.2017 12:08:19

    Adamlar bedava patriot koydu istemedik. Şimdi S-400 alacak mışız. ABD den F-35 savaş uçağı alacaktık ama S-400 alırsak almayacağız. yani birinden birini tercih edeceğiz. Peki S-400 kime karşı kullanabileceğiz. Rusya'nın dostları İran ve Suriye' ye karşı zor. Sadece İsrail ve Yunanistan onlar da şüpheli. Peki Yunanistanla sıkıntı çıkınca eski uçaklar bize yetecek mi. AKP hiç uçak olmadı. Özal'ın aldığı 200 F-16 var. Reza meselesi yüzünden Rusya'ya yanaşıyoruz başka mantığı yok.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı