"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Saadet Partisi ‘Çalmadan Çalışacaklar’ı tanıtacak

11 Ocak 2019, Cuma 17:25
Saadet Partisi, Seçim Kampanyasının İlk Aşaması İçin Düğmeye Bastı. 24 Haziran seçimlerinde ses getiren kampanyası ile akıllarda kalan Saadet Partisi 31 Mart Yerel Seçimleri için hazırladığı seçim kampanyasının ilk aşamasını sosyal ağlardan duyurdu.

Uzun süredir güçlü bir kadro ile kampanya çalışmalarını yürüten Saadet Partisi, 27 Ocak 2019’da  ‘Aday Tanıtım ve Kampanya Lansman’ toplantısını yapacağını duyurdu. Seçim kampanyasının başlangıcı için belirlenen; “Çalmadan Çalışacaklar” sözü ile sosyal ağlardan bir çıkış yaptı. Saadet Partisi, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun daha önce ifade ettiği; “İttifak yapmıyoruz” Cümlesinden sonra diğer siyasi partilerden farklılaşarak konumunu netleştiren bir kampanyayı sosyal mecralardan Türkiye’ye duyurdu. “Çalmadan Çalışacaklar” mottosu ile çıkış yapan Saadet Partisi, hiçbir siyasi şahsı, partiyi ya da adayı hedef almaksızın yürütecekleri kampanyanın millet tarafından sahiplenileceğini bekliyor. Genç ve dinamik bir ekiple hazırlanan kampanya Türkiye’nin ilkleri arasına girecek.

İstanbul – Yeni Asya 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2515
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı