"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şaban Dişli de cadı avına mı kurban gidecek?

15 Ağustos 2016, Pazartesi 16:43
Başbakan Binali Yıldırım, “Bir genel başkan yardımcımızın kardeşi asker de tutuklandı. Şimdi onun hesabını bundan sormamız doğru bir şey değil” diyerek AKP Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli’ye sahip çıktı.

Ancak partide Dişli’nin istifa etmesi gerektiğini düşünenlerin sayısı az değil. Son MKYK toplantısında bazı üyelerin yüzüne karşı “gereğini yap” mesajı verdiği, tartışmaya girmeyen Dişli’nin toplantı salonunu terk ettiği öğrenildi.

Suç şahsidir! 

Suçun şahsiliğini vurgulayan Yıldırım, “ Biz yan yana çalıştığımız arkadaşlarımızla ilgili endişe duyarak, kuşku duyarak bir arada olamayız. Bir genel başkan yardımcımızın kardeşi asker de tutuklandı. Şimdi onun hesabını bundan sormamız doğru bir şey değil. Bu tip ilişkiler olabilir, yakınındakilerin birtakım ilişkileri olabilir. Ama o ilişkilere bizim arkadaşlarımız bilfiil destek veriyor, onu savunuyorsa ayrı bir şey, değilse ayrı bir şey” dedi.

Okunma Sayısı: 2188
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mehmet

    15.8.2016 22:10:36

    imama helal;cemaate haram.kendin söz konusu olunca suçun şahsiliği;başkası olunca vur abalıya

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı