"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kritik görüşme sonrası açıklama geldi

04 Mayıs 2016, Çarşamba 20:46
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Görüşme 1 saat 40 dakika sürdü.

'Olağan görüşme'

Görüşme öncesi Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından bir açıklama geldi. Kaynaklar, "Cumhurbaşkanı - Başbakan görüşmesi olağan bir görüşme" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kritik görüşmesi saat 18.43'te başladı.

Erdoğan ve Davutoğlu, Ankara'da 'devlet günü' olarak bilinen perşembe günü haftalık olağan görüşmelerini gerçekleştirecekti. Salı gecesi geç saatlerde gelen habere göre, bu görüşme erkene alındı.

BAŞBAKAN YARIN AÇIKLAMA YAPACAK

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu yarın saat 11'de AKP Genel Merkezi'nde gerçekleşecek MYK toplantısı sonrası bir basın toplantısı düzenleyecek.

AA

Okunma Sayısı: 3210
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı